Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace 2020

19.8.2020

Vážení členové,

  v sobotu dne 19.9.2020 se od 8.00 hodin bude konat první brigáda Tenisového klubu Rohatec v tomto roce. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a provést nutné opravy.

 

19.8.2020

Vážení členové a příznivci tenisu,

v sobotu dne 22.8. a  5.9.2020  bude  areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce.

              Děkujeme za pochopení

 

23.4.2020

Vážení členové tenisového klubu,

 

jaro už je v plném proudu, počasí se nám už umoudřilo a vše je proto ideální k hraní tenisu na našich místních kurtech. Zatím to vypadá tak, že dlouhodobá soutěž pořádaná ATS Podluží, kterou jsme hráli v předchozích letech, letos nebude. Máme konec dubna a zatím se nikdo neozval. 

A proto mě napadla trochu jiná soutěž, kterou by jsme odehráli na našich kurtech. Jednalo by se o soutěž dvoučlenných týmů složených z hráčů našeho klubu. Týmy by vznikly rozlosováním z přihlášených jednotlivců. Tyto nově složené týmy by mezi sebou v období od května do října odehrály dva zápasy. V každém zápase by se hrály dvě dvouhry a jedna čtyřhra, ve druhém zápase by se hráči dvouhry vyměnili. Tímto systémem by si proti sobě zahráli opravdu všichni hráči. Všechny výsledky by se poctivě evidovaly (tabulky by byli přímo v klubovně)  a tím by nám vzniklo konečné pořadí. Hodnotit se bude výsledek týmu, ale také nám tabulka určí nejlepší hráče ve dvouhře a nejlepší dvojice ve čtyřhře. Týmy se budou domlouvat na odehrání utkání telefonicky a také přes aplikaci WhatsApp a tím všichni budou vědět kdy se hrají zápasy a kdy jsou volné kurty. Hrát se bude dle platných pravidel tenisu na dva vítězné sety. V případě zájmu a dostatku času je možné uspořádat na konci sezony i nějaké play off. 

Přihlášení týmů je bezplatné, míčky k zápasům poskytne tenisový klub. Výhodou je, že všechny zápasy se odehrají na našich dvorcích a nemusíme už nikam cestovat. Taky je to skvělá příležitost k tomu, aby se členové klubu častěji potkávali na našich kurtech. 

Závěrem bych vás všechny chtěl požádat, aby jste mi dali vědět, nejpozději do 30.4.2020, kdo z vás má zájem se zúčastnit.

 

Přejeme hezký den

 

Za realizační tým Radek Šindar a Milan Drábek

 

15.3.2020

Vážení členové Tenisového klubu Rohatec,

z důvodu nařízení vlády ČR se všechny sportovní a společenské akce na našem sportovišti ruší, nebo odkládají na dobu neurčitou.

 

3.3.2020

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2020, které je nutno zaplatit do konce března tohoto roku je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

3.3.2020

Vážení členové,

  v sobotu dne 21. března 2020 se bude od 8.00 hodin konat první brigáda Tenisového klubu Rohatec. Bude potřeba připravit areál, klubovnu a zejména hrací plochu na novou tenisovou sezonu. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin, a účast  členů je nutná.

V případě potřeby kontaktujte předsedu nebo místopředsedu klubu.

 

9.1.2020

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční v pátek 31.1.2020 od 18.00 hodin v prostorách Kulturního domu na Kolonii. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva za rok 2019 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

2.1.2020

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2020 hodně štěstí, zdraví a samozřejmě mnoho sportovních a osobních úspěchů.