Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace 2018

11.12.2018

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

 tradiční setkání tenistů na " Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2018 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu Rohatec.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, všichni jste srdečně zvání.

 

11.12.2018

V sobotu, dne 8.prosince 2018, se konal poslední turnaj letošního roku neregistrovaných hráčů v tenise, a to turnaj Vánoční, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u pana Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo, stejně jako loni, celkem šestnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho blízkého okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Jaroslav Luzum, který získal celkem 52 bodů. Na druhém místě se umístil skvěle hrající Michal Antoš, a na třetím místě skončil Ondřej Vašek.

Další pořadí Vánočního turnaje 2018:

4.) Jiří Hostýnek
5.) Vojtěch Novák
6.) Radek Šindar
7.) Ondřej Šrůtka
8.) Antonín Nekarda
9.) Jakub Rezek
10.) Pavel Konečný
11.) Václav Štrunc
12.) Jaroslav Hruška
13.) Zdeněk Fridrich
14.) Martin Luža
15.) Martin Bubík
16.) Vladimír Rezek
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní. Při příležitosti konání turnaje, byla předána malá pozornost a hlavně gratulace od všech přítomných panu Josefu Markovi, který oslavil v kruhu kamarádů  životní jubileum 75 let. Ještě jednou gratulujeme a přejeme hodně zdraví do dalších let.

 

 

3.10.2018

 V sobotu dne 29.9.2018 se konal na tenisových kurtech v Rohatci Kolonii již třináctý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní tenisové sezoně se jednalo o poslední turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za příjemného podzimního počasí, nejdříve ve skupinách systémem každý s každým a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo pouze dvanáct, nicméně velmi kvalitních borců, všichni z řad Tenisového klubu Rohatec. Pět v kategorii Open do 39 let a sedm v kategorii Veterán 40+. Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů a to vše pod dohledem starosty obce Jarmilem Adamcem, který turnaj zahájil a závěrem i předal poháry nejlepším hráčům.

 Nejlépe si po celý den vedl a po tuhém boji si odnesl až v tiebreaku pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Jaroslav Luzum, když v hezkém finálovém utkání přehrál Jiřího Hostýnka poměrem 7:6. Na třetím místě se tentokrát umístil Milan Drábek, který porazil Ondřeje Šrůtku poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si přišel pro vítězství  Radek Šindar, když v hezkém finálovém utkání přehrál po celý den skvěle hrajícího Zdeňka Fridricha poměrem 6:0. Na třetím místě se umístil Václav Štrunc, který porazil klubového kolegu Michala Antoše poměrem 6:2.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Ondřej Vašek

VETERÁN 40+:

5.) Rudolf Šmatlák
6.) Martin Bubík
7.) Rostislav Tomšej                                                                                                                                                                                                                                                                    

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec 2018 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a panu starostovi Jarmilu Adamcovi, jak za hezké ceny tak i za předání pohárů nejlepším hráčům.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově dne 8. 12. 2018.

 

29.8.2018

Vážení tenisoví nadšenci a zejména členové klubu,

oznamujeme, že čtrnáctý ročník prestižního Po hodového turnaje je zrušen. Rozhodnutí padlo po dnešní uzávěrce přihlášených hráčů. Celkem bylo přihlášeno pouze osm jednotlivců (z toho jen šest členů klubu) a s takovým množstvím opravdu nelze organizovat turnaj. 

Omlouváme se přihlášeným hráčům (byli informováni formou SMS) a věříme, že se sejdeme v lepších časech.

Děkujeme za pochopení, výbor TK

 

13.8.2018

Vážení členové a příznivci tenisu,

v sobotu dne 8.9. 2018  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání sportovní akce pro děti.  ( p. Bubík Martin )

              Děkujeme za pochopení 

 

13.8.2018

Vážení členové TK,

v sobotu dne 20.10. 2018  bude areál a klubovna uzavřena z důvodu konání soukromé akce  ( p. Štrunc Václav )

              Děkujeme za pochopení 

 

24.5.2018

Vážení členové a příznivci tenisu,

 Tenisový klub pořádá dne 8.6.2018 zájezd do Prostějova na tenisový turnaj Moneta Czech Open - ATP Challenger TOUR. Jedná se o dvě semifinálová  utkání mužské dvouhry a finálové utkání čtyřhry. Odjezd vlakem Rx 803 v 7.43 z Hodonína. Malé občerstvení pro účastníky zájezdu zajištěno, vstup na turnaj je volný.

 Nenechejte si ujít skvělý tenisový zážitek a pojeďte se podívat na světový tenis.

Přihlášky podávejte písemně nebo telefonicky předsedovy klubu. Přihlášení účastníci v rubrice "přihlášení hráči".

 

17.5.2018

 V sobotu, se dne 12. 5. 2018 konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to šestý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za moc hezkého počasí se prezentovalo stejně jako v loňském roce pouze čtrnáct, zato velmi kvalitních hráčů pouze z řad klubu, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amatérský tenis. Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech čtrnáct jednotlivců, kteří dle systému dostali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly velmi tuhé boje až do závěru turnaje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šindar, Šrůtka, která ve finále přemohla poměrem 6:4 pár Štrunc, Zich. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Hostýnek, Fridrich, která porazila pár Luža, Luzum poměrem 6:2.

Další pořadí  turnaje:

5. Bubík, Hruška

6. Šmatlák, Rezek

7. Antoš, Brychta

Na závěr se díky sponzorovi turnaje rozdávali i individuální ceny pro nejlepší hráče. Turnajová guru rozhodla, že nejlepším hráčem turnaje se stal Radim Zich, nejlepší bekhend předváděl Martin Luža, pro cenu za forhendová údery si přišel Jaroslav Luzum, nejlepší volej patří Michalu Antošovi , cenu za nejlepší podání si přezval Jiří Hostýnek a cenu pro nejzkušenějšího hráče turnaje si zaslouženě převzal Jaroslav Hruška z místního klubu.

 Letošní Memoriál Ondřeje Luži 2018 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří zejména Martinovi Lužovi a jeho rodině.

 

4.5.2018

Vážení příznivci tenisu,

  Tento týden startuje další ročník ligy neregistrovaných hráčů, které pořádá Amatérské tenisové sdružení Podluží a tak jako v předchozích letech bude Tenisový klub Rohatec reprezentovat tři mužstva. Dvě v kategorii Open I. liga  a jedno v kategorii Veterán.

Soutěž teprve začíná, ale i tak pevně věříme že letošní rok bude stejně tak povedený jako rok předchozí. Držíme našim borcům palce a přejeme pevné nervy a spoustu kvalitních utkání.

 

18.4.2018

V sobotu, dne 14.4. 2018, se po roční pauze konal na místních kurtech první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2018. Za velmi hezkého, dá se říct až letního počasí, se tentokrát prezentovalo šestnáct kvalitních hráčů, kteří předváděli hezký a kvalitní tenis amatérské úrovně. Tentokrát se hrálo losovacím systémem na čtyři hrací kola a poté vyřazovacím způsobem.

Systém určil dvojice do čtvrtfinále, kde probíhali tuhé boje. Nejlépe si za celý den vedl  pár - Šimík, Vašek, když ve finále porazil  dvojici Šrůtka, Nekarda..
Boj o třetí místo  ovládla dvojice Tomšej, Fridrich, která porazila  pár Šindar, Brychta.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2018


5.   Zlámalík, Kudr
6.   Drábek, Rezek
7.   Štrunc, Luzum
8.   Zich, Janča
 

 

Doufám, že se i díky krásnému počasí  první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, který se bude konat dne 12.5. 2018 opět na místních kurtech.

 

28.3.2018

V sobotu 24. března se konala jarní brigáda členů Tenisového klubu Rohatec. Výbor touto cestou děkuje všem účastníkům za skvěle odvedenou práci.

Dále připomínáme platbu členských příspěvků na rok 2018. Povinností každého člena je, uhradit příspěvek do konce března tohoto roku.

 

12.3.2018

Vážení členové,

  v sobotu dne 24 března 2018 se od 8.00 hodin bude konat plánovaná jarní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude 5-6 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou sezonu.

 

15.2.2018

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2018, které je nutno zaplatit do konce března tohoto roku je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

12.1.2018

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 9.2.2018 od 17.00 hodin v prostorách KD na Kolonii. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2017 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

21.12.2017

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2017 od 8.00 hodin tentokrát netradičně v prostorách KD v Rohateci kolonii.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

21.12.2017

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2018 hodně štestí, zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.