Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace 2017

21.12.2017

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2017 od 8.00 hodin tentokrát netradičně v prostorách KD v Rohateci kolonii.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.

 

21.12.2017

Tenisový klub Rohatec přeje Všem členům, rekreačním tenistům a jejich příznivcům krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodinném a do roku 2018 hodně štestí, zdraví a samozřejmě mnoho sportovních úspěchů.

 

11.12.2017

V sobotu, dne 9.prosince 2017, se konal poslední turnaj v letošním roce neregistrovaných hráčů v tenise, a to Vánoční, který se stejně jako v minulých letech konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly u Michala Baránka v Petrově.

 Turnaje se zúčastnilo celkem šestnáct kvalitních hráčů, jak z řad Tenisového klubu Rohatec tak i neregistrovaní tenisté z našeho blízkého okolí. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Jaroslav Luzum. Na druhém místě se umístil Ondřej Šrůtka, a na třetím místě skončil Jiří Hostýnek.

Další pořadí Vánočního turnaje 2017:

4.) Šindar Radek
5.) Zich Radim
6.) Vašek Ondřej
7.) Štrunc Václav
8.) Mikulášek Milan
9.) Tomšej Rostislav
10.) Salaba Petr
11.) Bubík Martin
12.) Fridrich Zdeněk
13.) Rezek Jakub
14.) Antoš Michal
15.) Hruška Jaroslav
16.) Vlk Jiří
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

Poděkování patří našim kamárádům za krásné ceny, a všem kteří se organizačně na celém turnaji podíleli.

9.10.2017

 V sobotu se dne 7.10.2017, konal na místních tenisových kurtech  již dvanáctý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za příjemného podzimního počasí, nejdříve ve skupinách systémem každý z každým a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem šestnáct velmi kvalitních jednotlivců, všichni z řad Tenisového klubu Rohatec. Osm v kategorii Open do 39 let a stejný počet i v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání přehrál Ondřeje Šrůtku  poměrem 6:2. Na třetím místě se tentokrát umístil  Jiří Hostýnek, který přehrál  Martina Lužu  poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství  Radek Šindar , když v hezkém finálovém utkání přehrál jinak skvěle hrajícího Zdeňka Fridricha poměrem 6:2. Na třetím místě se umístil po tuhém boji  Martin Bubík, který porazil klubového kolegu Václava Štrunce poměrem 6:4.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Jaroslav Luzum
6.) Ondřej Vašek
7.) Radim Zich
7.) Tomáš Zlámalík

VETERÁN 40+:

5.) Michal Antoš
6.) - 7.) Rudolf Šmatlák
6.) - 7.) David Brychta                                                                                        8.) Jaroslav Hruška                                                                                                                                                                              

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se opravdu velmi vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a panu starostovi Jarmilu Adamcovi, jak za krásné ceny tak i za předání pohárů nejlepším hráčům.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově.

 

21.9.2017

Vážení členové,

  v sobotu dne 30.9. 2017 se od 8.00 hodin bude konat podzimní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude cca 5 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a provést nutné opravy.

 

14.9.2017

V sobotu, dne 9.9.2017 se na místních tenisových kurtech v Rohatci - Kolonii konal druhý turnaj pod otevřeným nebem v letošním roce, a to již třináctý ročník Po hodového turnaje ve čtyřhrách neregistrovaných hráčů v tenise.

Celkově se do turnaje prezentovalo čtrnáct jednotlivů, ze kterých vzešlo sedum skvěle hrajících párů, které po celý den předváděly kvalitní a vždy velmi pohledný tenis. Nejlépe si po celý den vedla, a zaslouženě získala nejcenější trofej dvojice Šrůtka, Tomšej, která ve finále porazila pár Šindar, Drábek poměrem 6:1. V boji o třetí místo se lépe vedlo dvojici Nekarda, Zich když porazila dvojici Fridrich, Janča.

                                                                

Další a konečné pořadí Pohodového turnaje 2017:

5.-7. Štrunc, Antoš

5.-7. Luža, Luzum

5.-7. Brychta, Rezek

 

Další z připravovaných akcí bude turnaj O pohár starosty obce ve dvouhrách neregistrovaných hráčů, který se bude konat 7. 10. 2017 na místních kurtech.

 

20.6.2017

Přátelé a příznivci tenisu,

  oznamujeme že tradiční tenisový turnaj M-Stav cup 2017 je z důvodu malého počtu přihlášených párů ( poue pět ) zrušen.

 

29. 5. 2017

 V sobotu, dne 20. 5. 2017, se konal na místních tenisových kurtech v Rohatci  Kolonii první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Májový, pátý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za hezkého počasí se prezentovalo pouze čtrnáct, zato velmi kvalitních hráčů, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech čtrnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů, kde se znovu odehrávaly tuhé boje.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Šrůtka, Tomšej, která ve finále přemohla poměrem 7:5 pár Antoš, Hostýnek. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Glöckl, Štrunc, která porazila pár Luža, Zich.

Další pořadí  trunaje:

5. Šindar, Nekarda

6. Brychta, Vašek

7. Janča, Hruška

Na závěr se díky sponzovi turnaje rozdávali i individuální ceny pro nejlepší hráče. Turnajová guru rozhodla, že nejlepším hráčem turnaje se stal Michal Antoš, nejlepší bekhend předvádě Ondřej Vašek, pro cenu za forhendová údery si přišel Michal Janča, nejlepší volej patří Jaroslavu Heuškovi a cenu za nejlepší podání si přezval Radek Šindar.

 Letošní Memoriál Ondřeje Luži 2017 se opravdu vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří zejména Martinovi Lužovi a některým členům Tenisového klubu.

 

19.4.2017

Oznámení!

Velikonoční turnaj který se má konat dne 22.4.2017 se ruší z důvodu nepříznivého, hlavně chladného počasí.

Náhradní termín turnaje bude včas zveřejněn, děkujeme za pochopení.

 

29.3.2017

Upozornění pro členy Tenisového klubu Rohatec,

členské příspěvky na rok 2017 je nutné zaplatit do konce měsíce března, dále připomínáme že jarní brigáda se koná již tuto sobotu tj. 1.4.2017.

                                                                               Výbor klubu

 

14.3.2017

Vážení příznivci tenisu,

Tenisový klub Rohatec, budou v lize neregistrovaných amaterských tenistů pro rok 2017, reprezentovat tak joko v loňském roce tři mužstva. Dvě v kategorii Open ( I. a II. liga ) a jedno v kategorii Veterán, kde budeme obhajovat titul.

Změna nastává pouze v roli kapitánů družstev. A - mužstvo povede Ondřej Šrůtka, B - mužstvo má za kapitána Martina Lužu a Veterány povede za obhajobou Radek Šindar.

Soutěž začíná v druhé polovině měsíce dubna, tak pevně věříme že letošní rok bude stejně tak povedený jako rok předchozí.

 

21.2.2017

Vážení členové,

  v sobotu dne 1.dubna 2017 se od 8.00 hodin bude konat plánovaná jarní brigáda Tenisového klubu Rohatec. Předpokládaná doba brigády bude 5-6 hodin a účast  členů je nutná.

Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na novou sezonu.

 

16.2.2017

Vážení členové,

 členské příspěvky na rok 2017, které je nutno zaplatit do konce března 2017  je možno zaslat převodem na bankovní spojení spolku Tenisový klub Rohatec.: Fio banka 2600752766/2010.

Jako variabilní symbol uveďte jméno a příjmení.

 

14.1.2017

  Vážení členové,

Výroční schůze Tenisového klubu Rohatec se uskuteční dne 3.2.2017 od 17.00 hodin v peostorách klubovny. Na programu bude rekapitulace, výsledky dlouhodobé soutěže družstev, výsledky turnajové sezony, finanční zpráva roku 2016 a zejména plán na další období.

Účast všech členů je nutná!

 

22.12.2016

   Vážení členové, přátelé a kamarádi,

již tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12.2016 od 8.00 hodin v prostorách klubovny Tenisového klubu Rohatec.

Občerstvení pro účastníky tradičního setkání zajištěno, včichni jste srdečně zvání.