Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace 2014

   Vážení členové,

Výroční schůze tenisového klubu Rohatec - Kolonie se uskuteční v pátek dne 6.2. 2015

   od 18.00 hodin v prostorách klubovny TK.

Na programu bude hospodaření klubu a výsledky v roce 2014, volba o přijetí nových členů, diskuze,

   občerstvení a závěr.

 

15.12.2014

   Vážení členové a přátelé tenisu,

tradiční setkání tenistů "na Štěpána" se uskuteční dne 26.12 od 8.00 v klubovně.

Občerstvení pro účastníky zajištěno ( polévku vaří BUBA )

 

15.12.2014

V sobotu se dne 13.12.2014  konal poslední turnaj letošního roku neregistrovaných hráčů v tenise, a to turnaj Vánoční který se stejně jako v letech předchozích konal ve velmi hezkém a příjemném prostředí tenisové haly a restaurace u pana Baránka v Petrově.

Turnaje se zúčastnilo celkem šestnáct kvalitních hráčů, zejména z řad Tenisového klubu Rohatec-Kolonie. Hrálo se, jak je již v tomto turnaji tradicí, losovacím systémem na pět hracích kol. Turnaj se po herní stránce velmi vydařil, snad jen jedinou stinnou stránkou byla neúčast čtyř hráčů, kteří se včas neodhlásili řídícímu turnaje. Ani tato situace však neovlivnila herní dokonalost všech hráčů a kvalitní výkony v každém utkání.

Po odehrání předem plánovaných pěti kol a součtu všech bodů si zaslouženě odnesl krásný pohár pro nejlepšího hráče Martin Luža. Na druhém místě se umístil Ondřej Vašek a na třetím místě skončil Antonín Nekarda.

Další pořadí Vánočního turnaje:

4.) Hostýnek Jiří
5.) Zich Radim
6.) Drábek Milan
7.) Šrůtka Ondřej
8.) Konečný Pavel
9.) Novák Vojtěch
10.) Luzum Jaroslav
11.) Bubík Martin
12.) Salaba Petr
13.) Štrunc Václav
14.) Šindar Radek
15.) Hruška Jaroslav.
16.) Marek Josef
 

Vánoční turnaj se díky příjemnému prostředí a kvalitním výkonům všech zúčastněných hráčů vydařil, jak po stránce sportovní, tak i po stránce kulturní.

 

17.10.2014

 V sobotu se dne 11.10.2014, konal na místních tenisových kurtech  již osmý ročník velmi prestižního turnaje O pohár starosty obce Rohatec ve dvouhrách neregistrovaných tenistů v kategoriích Open do 39 let a Veterán 40+. V letošní turnajové tenisové sezoně se jednalo o poslední, a to třetí  turnaj pod otevřeným nebem.

  Hrálo se za krásného, dá se říct až letního počasí, nejdříve ve skupinách a dále pak následovala vyřazovací část turnaje. Tentokrát se v kategorii Open i Veterán 40+ sešlo celkem šestnáct velmi kvalitních jednotlivců. Osm v kategorii Open do 39 let a stejný počet i v kategorii Veterán 40+.  Všichni hráči předváděli po celý den tenis na vysoké úrovni neregistrovaných amatérských hráčů.

 Nejlépe si po celý den vedl a zaslouženě si odnesl pohár pro nejlepšího hráče v kategorii Open, stejně jako ve dvou letech předchozích Milan Drábek, když v hezkém finálovém utkání přehrál Ondru Šrůtku  poměrem 6:3. Na třetím místě se tentokrát umístil po výborném výkonu Jaroslav Luzum, který přehrál hráče z Hodonína  Petra Schwarze  poměrem 6:4.

 V kategorii Veterán 40+ si  přišel pro vítězství stejněn jako v roce loňském  Radek Šindar , když v hezkém finálovém utkání přehrál Oldu Glöckla poměrem 6:1. Na třetím místě se umístil náš kamarád z Kyjova  Pavel Puchar, který porazil jinak skvěle hrajícího  Jaru Tomečka poměrem 6:3.

DALŠÍ POŘADÍ TURNAJE:

OPEN:

5.) Vašek Ondřej
6.) Bubík Martin
7.) - 8.) Hostýnek Jiří
7.) - 8.) Salaba Petr

VETERÁN 40+:

5.) Šmatlák Rudolf
6.) Tomšej Rostislav
7.) - 8.) Antoš Michal                                                                                                                                    7.) - 8.) Mlčoch Jiří                                                                                                                                                                               

 Letošní turnaj O pohár starosty obce Rohatec se opravdu velmi vydařil, jak po stránce herní, tak po stránce organizační. Poděkování patří především OÚ Rohatec a   všem sponzorům a přátelům tenisu.
  Další z připravovaných akcí bude Vánoční turnaj, který se bude pravděpodobně konat v tenisové hale v Petrově.

 

8.9.2014

 Vážení členové a příznivci tenisu,

 vzhledem k malému počtu přihlášených dvojic, je jubilejní desátý ročník Po hodového turnaje 2014 zrušen.

 

1.7.2014

  OZNÁMENÍ

  Vážení členové Tenisového klubu,

 dne 25.6.2014 byl zrušen účet č. 182442140/0600 -  Tenisový klub Rohatec - Kolonie,                  vedený u GE Money Bank a.s.

 Členské příspěvky lze zaplatit u ekonoma klubu, případně předsedy. Tímto žádáme všechny členy kteří ještě nemají zaplacen členský příspěvek na rok 2014, aby tak učinili.

                                                                                      Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

 

24.6.2014

   Vážení členové TK,

  v pátek dne 27.6. 2014 od 18.00 hodin  bude tenisový areál a klubovna uzavřena za ůčelem konání soukromé akce.

              Děkujeme za pochopení                              Výbor TK Rohatec - Kolonie

 

23. 6. 2014

 V sobotu, dne 14. 6. 2014, se na místních tenisových kurtech v Rohatci na Kolonii konal druhý turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to druhý ročník Memoriálu Ondřeje Luži. Za hezkého počasí se prezentovalo pouze šestnáct, zato velmi kvalitních hráčů, kteří ve čtyřech základních kolech, a po té ve vyřazovací části předváděli hezký amaterský tenis.Po odehrání základní fáze turnaje postoupilo všech šestnáct jednotlivců, kteří si vylosovali partnera do dalších vyřazovacích bojů.

Nejlépe si v  turnaji vedla dvojice Hostýnek, Luža, která ve finále přemohla pár Šrůtka, Bubík. Na bronzovou příčku tentokrát vystoupala dvojice Šindar, Maňák, která porazila pár Vašek, Salaba.

Další pořadí  trunaje:

5. Drábek, Kapoun

6. Janča, Mokruša

7.-8. Tomšej, Zich

7.-8. Antoš, Hruška

                                                                                                                                             

 

Věřím, že se Memoriál Ondřeje Luži hlavně díky krásnému počasí vydařil a všichni zúčastnění si turnaj skvěle užili.

Snad jen malá černá tečka turnaje byla jeho slabá účast.

 

22.4.2014

V sobotu, dne 19.4. 2014, se po roční pauze konal na místních kurtech první turnaj letošního roku pod otevřeným nebem, a to Velikonoční M-Stav Cup 2014. Za docela hezkého, ale dosti větrného počasí, se tentokrát prezentovalo pouhých deset dvojic, které byly rozděleny do dvou velmi vyrovnaných skupin.
Z každé skupiny postupovaly čtyři nejlepší dvojice do čtvrtfinále, kde se dále hrálo vyřazovacím způsobem.  Nejlépe si za celý den vedl nově složený pár - Tomšej, Svoboda, když ve finále porazil klubovou  dvojici Šrůtka, Drábek poměrem 7 : 5.
Boj o třetí místo jednoznačně ovládla dvojice Glöckl,  Mokruša, která porazila poměrem 6 : 1 stabilní pár Šindar, Janča.

 
Další pořadí účastníků M-Stav Cupu 2014


5.   Vyslužil, Hostýnek
6.   Vašek, Luzum
7.-8.   Marek, Luzum st.
7.-8.   Bubík, Zich
9.   Šmatlák, Brychta
10.  Antoš, Novák

 

Doufám, že i přes nepříznivé počasí se první turnaj letošního roku vydařil, a všichni účastníci turnaje si nejen kvalitně zahráli dobrý tenis, ale věřím, že se všichni i dobře pobavili.
 

Další z připravovaných tenisových akcí bude druhý turnaj letošního roku, který se bude konat dne 14.6. 2014 opět na místních kurtech.

1.4.2014

Vážení členové TK,

v sobotu dne 12.dubna 2014 se od 8.00 hodin bude konat jarní brigáda TK. Předpokládaná doba brigády bude cca 6 hodin a účast  členů je nutná. Zejména je nutné vyčistit areál a připravit tenisové kurty na letošní sezonu.

                                                                                                       Výbor TK